Dades tècniques: Font: Wikiloc                                                      Descarregat el track del canicros
 

Distància total: 9 km
Cota mínima: 13 m
Cota màxima: 195 m
Desnivell positiu acumulat: 267 m

(marge d'error en altures +/- 8 metres)
Desnivell negatiu acumulat: 267 m

(marge d'error en altures +/-8 metres)

Avituallaments:


Avituallament 1
km: 2,5
Lloc: Camí de l'Ardiaca
Tipus: Líquid (també per al gos) + sòlid 


Avituallament 2
km: 5,2
Lloc: pujada coll Rajolers
Tipus: Líquid (també per al gos)+sòlid

Fitxa Tècnica:

 

La sortida del canicrós té lloc a la zona esportiva del poble de Campredó. Anem en direcció en busca del polígon industrial pujant cap a dalt fins arribar a la rotonda d'entrada al polígon des de l'autovia C-42, la qual la creuarem per baix per continuar pujant en buscar de la muntanya. Passem pel costat de l'empresa Miquel Alimentació, on al cap d'uns 500 mts. ja ens endinsem dins la muntanya. Continuem amb pujada continua fins arribar al primer avituallament (km 2,5).

A partir d'aquí agafem la sendera a la dreta que puja del camí de l'Ardiaca fins arribar a un camí. Llavors continuem pel camí uns 500 mts (tot de baixada) fins arribar a un camí alquitranat de pujada que ens durà a un altre camí de terra i a continuació un altre cop alquitranat fins arribar al segon avitullament (km 5,2).

A continuació encarem la pujada al Coll dels Rajolers. Aquí els gossos han d'estar frescos per poder tirar a la pujada. Un cop dal al coll, ja és tot baixada fins arribar al poble. Compte que hi ha un tram de cursa que trancórrer per dintre al barranc, el qual pot haver roques banyades.

Un cop sortim del barranc ja encarem carretera asfaltada fins al creuament per baix de l'autovia C-42, on passem i ja ens trobem a l'entrada del poble. I des d'allí cap a baix fins la zona esportiva on ens espera l'arribada (META).

 

 

 

El plànol:

><
1/2

© 2019 UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE TORTOSA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now